Konferens

 

Sandvik Gård är en liten exklusiv konferensanläggning vackert belägen vid en sjö i norra Östergötland, mellan Norrköping och Katrineholm, och är med sitt läge och sin storlek perfekt för konferenser, ledningsmöten eller andra sammankomster med höga krav på avskildhet och en miljö utöver det vanliga.

Konferensavdelningen består av fullt utrustade och ändamålsenliga konferenslokaler med plats för 130 deltagare i den största lokalen. Samtliga konferenslokaler är utrustade med trådlöst nätverk och standardutrustning. 

Nu är vi även anslutna till fibernät, vilket innebär att vi har en mycket snabbare och säkrare internetuppkoppling.

Vi utrustar även er konferens efter önskemål och behov.
I anslutning till konferenslokalerna har vi flera grupprum och trevliga pausrum.

Restaurangen har vacker utsikt över sjön och här serverar vi vällagad och näringsriktig gourmetmat av högsta klass. Vi har självklart fullständiga vin- och spriträttigheter.
Våra konferensgäster har fri tillgång till swimmingpool, bastu, bubbelpool, biljard, motionsspår, bad- och solflotte, kanoter, roddbåtar mm.

Men Sandvik Gård är mycket mer en bara en konferensanläggning, vi är mest kända som en äkta spa-anläggning. Vi har en mycket fin pool- och motionsanläggning samt ett stort utbud av spabehandlingar, bl a massage, mineral- eller algbad, lerinpackning, aromamassage.

Vi skräddarsyr spaprogram efter gästernas önskemål.

Kontakta oss gärna för mer information, eller varför inte komma på en personlig visning.

Är Du intresserad av att få våra nyhetsmail med konferenserbjudanden? Hör av Dig med Din mailadress till info@sandvikgard.com.