Ladies' Spa Tjejweekend


Erbjudande under coronatiden

Fr o m måndagen den 4 maj och tills vidare, kommer vi att erbjuda ett riktigt bra Sista Minutenpris på våra Ladies' Spa-helger.

När ni bokar er spa-helg, samma vecka som ankomst, får ni hela 30% på ordinarie pris.

Varmt välkommen för mer information och bokning på telefon 011-32 92 40 eller info@sandvikgard.com.

 

 

Ladies' Spa

Drömmer du om att åka på spaweekend, slippa alla krav och bara ha det skönt?
Fly den stressiga vardagen och glida omkring i badrock och bli ompysslad.

Men vad är egentligen ett spa och vart skall man åka? Ja, det är inte lätt att veta när alla hotell- och konferens- anläggningar kallar sig för spa så fort de installerar en bubbelpool. På en riktig spa-anläggning har du rätt att ställa betydligt högre krav.

Sandvik Gård är redan från starten 1994 byggd med alla faciliteter som krävs på en förstaklassig och äkta spa-anläggning. Det var på hösten 1994 som vi hade vår första weekend, Ladies' Spa.

Spa-verksamheten bygger huvudsakligen på fyra hörnstenar. Näringsrik och vällagad mat, motion, kropps- och ansiktsbehandlingar, lugn och stressfri miljö och gärna kryddat med lite flärd och lyx.

På Sandvik Gård serverar vi varierande och vällagad mat av högsta klass. Vi har professionella motionsledare och stort utbud av fysiska aktiviteter. Vi har välutbildade terapeuter som ser till att våra gäster blir riktigt ompysslade. Våra behandlingsrum håller högsta standard.

Av alla faciliteter vi har på Sandvik Gård, är det framförallt pool- och relaxavdelning som måste upplevas. Med swimmingpool för motionssimning och vattengymnastik, bubbelpool, bastu och sköna soffgrupper.

Ett riktigt paradis året runt.
Sandvik Gård ligger mitt i skogen vid en vacker insjö, helt ogenerat i en miljö som överträffar det mesta.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om Ladies' Spa weekend på telefon 011-32 92 40 eller info@sandvikgard.com


Behandlingarna bokar Du innan Din ankomst på telefon 011-32 92 40, vardagar mellan kl 9.00-17.00 eller info@sandvikgard.com.

Gå gärna in på Facebook och gilla Sandvik Gård så kan Du ta del av erbjudanden och även se fler bilder på Sandvik Gård. www.facebook.com/SandvikGardSpa