Spa och konferens i Östergötland

Förutom spa så erbjuder vi på Sandvik Gård även lokaler för konferens. Vi hjälper er med all utrustning till konferensen och skräddarsyr också ett spaprogram som passar era önskemål. Välkomna att boka er konferens hos oss redan idag!

Vår konferensanläggning ligger mellan Norrköping och Katrineholm i norra Östergötland. Här kan ni njuta av en stillsam och ostörd miljö precis vid vattnet. Tidigare gäster har verkligen uppskattat den avskilda miljön, och särskilt då vid olika konferenssammanhang.

Spa och konferens Östergötland Spa och konferens Östergötland

Anpassade lokaler för konferens och utbildning

Vår konferensavdelning består av flera konferenslokaler där den största rymmer upp till 130 deltagare. Alla våra lokaler är utrustade med allt ni behöver för att kunna genomföra en lyckad konferens. Vi förbereder lokalerna med den utrustning ni önskar. Anläggningen passar perfekt för konferenser, ledningsmöten och andra sammankomster.

Skräddarsy ert program för spa och konferens

Många företag som bokar sin konferens hos oss kombinerar ofta det med olika spabehandlingar och träning. Vad vill ni göra under vistelsen hos oss på Sandvik Gård? Det är helt upp till er och vi hjälper er med att skräddarsy ett spaprogram som uppfyller era önskemål. Hos oss får ni bland annat tillgång till pool- och motionsanläggning. Vi erbjuder flera olika spabehandlingar som exempelvis massage, mineral- eller algbad, lerinpackning och arommassage.

Vill ni boka in er i vår konferensanläggning? Kontakta oss så hittar vi datum som passar. Välkommen.

Spa och konferens ÖstergötlandSpa och konferens Östergötland Spa och konferens Östergötland

Telefon 011-32 92 40
Fax 011-32 92 41

Välkommen för bokning och information,

Vardagar kl 8.00-18.00

info@sandvikgard.com