Spa, Östergötland

Unna dig en spa- och hotellweekend i vackra Östergötland. Koppla av en stund, glöm allt som har med jobb och vardag att göra för ett ögonblick och bara njut av den härliga miljön hos oss på Sandvik Gård. Boka din spa-weekend hos oss idag! Sandvik Gård är beläget i vackra Östergötland mellan Norrköping och Katrineholm.

Hit kommer gäster från hela landet för att koppla av och samla energi samt njuta av den lugna och avskilda miljön som råder. Sandvik Gård är ursprungligen en skogsgård från 1800-talet, som sedan förvandlades till en spa- och konferensanläggning.

Spa Östergötland Spahotell Östergötland

Förstklassigt spahotell i Östergötland

Hos oss får du som gäst tillgång till en rad olika aktiviteter och behandlingar samt god och energigivande mat. Vi har från allra första början haft alla faciliteter som krävs för att en spa-anläggning ska anses som förstklassig. Här kan du njuta av bubbelbad, lerinpackningar, massage eller olika ansiktskurer.

Önskar du lite mer krävande aktiviteter så har vi också motionsspår, motionssim, styrketräning och yoga. Under din vistelse så serverar vi god och näringsrik mat i världsklass. Hos oss får du allt du behöver för en riktigt lyckad spa-helg i vackra Östergötland.

Boka ditt besök redan idag!

Dags att fly vardagen och all stress för en stund? Var det längesedan du och dina tjejkompisar gjorde något tillsammans? Kanske planerar ni en möhippa? Vilken anledning det än rör sig om så är du varmt välkommen att samla energi hos oss på Sandvik Gård. Kontakta oss och boka din spaweekend i Östergötland redan idag. Välkommen.

Kontakta oss så berättar vi mera!

Spa Östergötland Spahotell Östergötland Spa Östergötland

Telefon 011-32 92 40
Fax 011-32 92 41

Välkommen för bokning och information,

Vardagar kl 8.00-18.00

info@sandvikgard.com